LysVåken


Adventsnatt i kirken for 11 og 12 åringer

Helgen 26.-27.november ønsker vi velkommen til Lys våken i Hattfjelldal kirke.
Vi inviterer 11 og 12 -åringene i Grane og Hattfjelldal til å være med å feire kirkens nyttår, natt til 1.søndag i advent. Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv. Mange menigheter i Den norske kirke er med og arrangerer dette.Vi samles lørdag 26.november klokka 16.00  i Hattfjelldal kirke. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter ute og inne, forberedelse av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Når kvelden kommer, overnatter vi i kirken.

Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med på den. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. 11 og 12-åringen kan gjerne invitere faddere, besteforeldre eller andre voksne de ønsker skal være med på gudstjenesten.

Hvem får denne invitasjonen?
Denne invitasjonen sendes alle 11 åringer som er medlemmer (evt. medlemmer og/eller tilhørende) i Den norske kirke og som tilhører Grane og Hattfjelldal menighet. (Evt; Barnet ditt er tilhørende hvis minst en foresatt er medlem av Den norske kirke. Har du spørsmål om dette ber vi deg ta kontakt).

Påmeldingen er digital, og du finner påmeldingsskjema  ved å trykke her    
Frist for påmelding er 24.november.

Praktisk informasjon og pakkeliste sender vi ut på e-post når arrangementet nærmer seg.

 

 

 

Tilbake